Allsvenskan X1: derbyspäckad rond gav litet minus

Söndagen den 20 november genomfördes den första av två extraronder i Distriktsseriens division IV och V. Dessa ganska derbyspäckade uppgörelser bjöd för Manhems del på en seger, två förluster, tre derbyn och en frirond.

I göteborgsseriens division IV  fick Nian spela derby mot Elvan med oavgjort, 2½-2½, som följd. Tian förlorade hemma mot Mölndal 2 med 1½-3½ medan Tolvan hade frirond. I Trettons bortaseger mot Öckerö med hela 0- 5 hittade vi dock ett glädjeämne.

Också i division V gick ronden i derbymatchernas tecken. Tretton tog emot Lundby 3 och fick bita i gräset med hela 1 – 4. Sjuttons möte med Fjorton slöt 2½-2½ medan Femton tog en knapp seger mot Sexton: 3 – 2.

Tabell för göteborgsseriens division IV hittar du här. Division V hittar du här.