Arne Berggrens minne färdigspelat: Uno Axelsson slutsegrare

På söndagen slutfördes också Arne Berggrens minnesturnering.  Denna tävling instiftades för tre år sedan för att hedra klubbens store medlem under mer än femtio år. Fjolårets upplaga samlade blott sju spelare och det får nog anses tveksamt om vi  nådde målet den gången. 2011 års tävling blev mer framgångsrikt med aderton muntra veteraner på startlinjen.

Inför sista ronden leddes tävlingen av Kamraternas Uno Axelsson. Han lyckades dra det längsta strået också i slutronden och behöll därmed ledningen in i mål.

Slutställning: 1. Uno Axelsson, SK Kamraterna 4½ (av 5), 2. Göran Andersson 4, 3. Rune Torstensson, SK Kamraterna 4, Lennart Rydholm 3, Lars Borgström 2, Hugo Florin 1½(18 delt.).

spelades den fjärde ronden i Arne Berggrens minnesturnering. Vid toppbordet möttes ledande Leif Svensson och Uno Axelsson och sedan den senare vunnit kunde han ta över ledningen. Bakom Axelsson lurar fyra trepoängare inför söndagens final.

Här kan du se turneringstabellen efter avslutad turnering. Det exakta slutresultatet kommer att följa inom kort.