Johannes Aira vann Skinkblixten

Vid Lussefesten spelades som än en gång den omtyckta Skinkblixten. Med tanke på att det något magra besökarantalet vid själva Lussefesten får skinkblixtspelarnas anslutning om 29 deltagare ges fullt godkänt. Spelarna samlas i en monradgrupp och när en spelare tappat två poäng "kvalificerar" han sig den lägsta finalen, i år C. Så fortsätter det tills alla spelare nått en final. I dessa vidtar cupspel med priser i form av skinka och annat julaktigt tills de främsta.

De senaste åren har klubbens ungdomar varit framgångsrika. För två år sedan vann Louise Segerfelt (13) och i fjol Harald Berggren Torell (16). Skulle detta bli de mogna männens år? Nja, inte vad gäller förstaplatsen i varje fall. Men åldern kröp i vart fall upp ytterligare ett snäpp till 18 år!

Resultat, A-final: 1. Johannes Aira, 2. Jessica Bengtsson, 3. Mats Welin, 4. Jonas Bengtsson; B-final: 1. David Ahrner, 2. Pontus Servin, 3. Johan Hansson, 4. Rickard Dave: C-final: 1. Mats Forser, 2. Louise Segerfelt, 3. Elias Karlsson, 4. Roland Häll.