Lag-DM, rond 1: Tvåan vann mot Kamraterna!

På måndagen startade årets Lag-DM. Det skedde med en prima skräll sett ur Manhems synvinkel, eftersom Tvåan kunde vinna en jämn uppgörelse med storklubben Kamraterna. Sedan fjolårets fina tävling har Manhem åter en gång tre lag i högsta serien. Självklart är det ett tufft beting för vårt juniorbetonade tredjelag att klara kontratet och premiärrondens förlust med Ettan lämnade nog inget tydligare besked på den punkten. I den tredje matchen blev det oavgjort mellan Majorna och ett något ihåligt Örgryte-lag.

I klass II ställdes Fyran mot Lundby och någon liknande överraskning kom ej till stånd där. Kampen om uppflyttning till högsta serien står nog mellan Mölndal och just Lundby.

Resultat, klass I: SS Manhem 3 – SS Manhem ½ – 7½, SS Manhem 2 – SK Kamraterna 5 – 3, Örgryte SK – Majornas SS 4 – 4; klass II: Lundby SS – SS Manhem 4 6 – 2, SK Kamraterna 2 – Mölndals SK 3 – 5, Kärra SS – Kålltorps SS 3 – 5.