Sexton manhemiter i klassiska Hisingen Open

Sexton manhemiter, varav två halva, ingick i det 62-hövdade startfält som formerades vid årets Hisingen Open. Tävlingen har en trogen deltagarskara som gärna återkommer år efter år. Spelplatsen var Kyrkbyskolan ute på Hisingen och den klassiska tipspromenaden återkom även den.

Resultat: 8. Magnus Carlhammar 5 (av 7), 11. Johannes Aira 5, 16. Patrik Abrahamsson 4½, 20. Sven Degerfeldt 4, 21. Lars Bergström 4, 22. Jens Lundell 4, 23. Anders Pettersson 4, 24. Sören Svensson 4, 25. Bo-Göran Mellbin 4, 32. Gabriel Svorono 3½, 46. Johan Lönnroth 2½, 50. Markus Freed 2½, 52. Mattias Mullback 2, 54. Zdenko Naglic 2,56. Roland Häll 2, 59. Martin Bjureblad 1 (62 delt.). Ratingpris erövrades av Bo-Göran Mellbin.

I tipstävlingen ingick åtta frågor och ingen lyckades pricka alla. Bland deltagarna med sex rätt återfanns Bo-Göran Mellbin och Roland Häll. Tre man av de trettio tipparna hade sju rätt.

Ett hett manhemderbyi  Hisingen Open: Gabriel Svorono mot Patrik Abrahamsson.

Ett hett manhemderbyi  Hisingen Open: Gabriel Svorono mot Patrik Abrahamsson.

Till Hisingen Opens trogna gäster hör Lars Bergström (t.h.).

Till Hisingen Opens trogna gäster hör Lars Bergström (t.h.). 

Foton: Sture Hellberg.