Klassiskt Göteborgsderby i elitserien lördagen den 13 november.

Den kommande helgen, dvs lördag 13/11, så vankas det Göteborgsderby i elitserien mellan SK Kamraterna och SS Manhem. Vid derbyt så kan de flesta av Göteborgs starkaste och mest sevärda spelare beskådas. Matcherna mellan klubbarna brukar bli både jämna och spännande och årets upplaga kommer säkert inte bli ett undantag. Matchen startar kl. 11.00 och kommer att direktsändas i sin helhet på nätet. Trots att det är Kamraterna som har hemmamatch så har de varit vänliga att gå med på att spela matchen på Göteborgs Schackcentrum, Vegagatan 20, för att möjliggöra livesändningen på nätet. Kamrater och Manhemiter kom och heja fram lagen! Alla intresserade är varmt välkomna att titta på matchen på Vegagatan 20.  Matchen kan, som sagt, även beskådas här på nätet. Länk till direktsändningen kommer att meddelas på Manhems hemsida, och högst sannolikt även på Kamraternas hemsida, senare under veckan.