Dött lopp i Yngre Junior-KM

I helgen spelades som rapporterats årets klubbmästerskap för yngre juniorer (1997-) Fjorton unga manhemiter, den bästa siffran på sju år, ställde upp till spel och när de sex entimmesronderna var till ända stod tre spelare på 4½ poäng. Ett särspel kommer att avgöra i vems händer KM-titeln hamnar.

Resultat: 1-3. Olof Sanchez, Leonardo Aira och Ossian Jansson 4½ (av 6), 4. Simon Torell 4, 5. Tiam Safdari 3½, 6. Andrej Kampe Svanhill 3, 7. Jonas Persson 3, 8. Gösta Larsson 3, 9. Arian Farahi 3, 10. Arvid Norberg 3, 11. Kathleen Cardino Friborg 2, 12. Simon Andersson 2, 13. Leo Barker 1, 14. Adrian Dadbin 1 (14 delt.).
                                                                                                                                                                    
Den fullständiga tabellen för tävlingen finner du  här.