Peter Vas klubbmästare i blixt

På tisdagen spelades årets klubbmästerskap i blixt. Tretton nya och gamla manhemiter mötte upp till ädel kamp och det visade sig att ingen var uppgiften mogen att fullt ut matcha  topprankade Peter Vas. Denne tog fullt och vann en klar seger!

Resultat: 1. Peter Vas 12 (av 12), 2. Anders Pettersson 9½, 3. Said Outgajjouft 8, 4. Per Green 8, 5. Richard Nilsson 7, 6. Victor Vas 6, 7. Trym Berglund 5, 8. Vo Thang Cong 5, 9. Zdenko Naglic 4, 10. Sören Svensson 4, 11. Patrik Abrahamsson 4, 12. Johan Granholm 3, 12. Lars Borgström 2½ (13 delt.).

Som synes skänkte nye förbundskaptenen Anders Petterson ära och glans över vårt enkla klubbmästerskap. Kanhända influerad av denna sin upphöjelse spelade han "i Gösta Stoltz´och Åke Olssons efterföljd" på kredit för att efter turneringens slutförande dra startavgiften från prispengarna. Synbarligen belåten kunde han konstatera att tilltaget också lyckades – den här gången – och att han slapp nesan att diska av sin skuld.