Manhems schackvecka – Elo 5: delad ledning mellan Harald Berggren Torell och Laith Kasib

Eloturneringens femte rond på inrymde mötet toppmötet mellan Harald Berggren Torell och Lennart Wahlström, som slöt i en ganska tidig remi. Laith Kasib vann partiet mot Börje Persson och delar nu ledningen med Harald, poängen före Wahlström.

Harald Berggren Torell

remis

Lennart  Wahlström
Lennart Fransson

0 – 1

Håkan Knutsson
Laith Kasib

1 – 0

Börje Persson
Bengt Wihlborn

1 – 0

Göran Andersson
Sebastian Nemeth

remis

Jens Lundell


Ställningen efter fem ronder:
Harald Berggren Torell och Laith Kasib 4, Lennart Wahlström och Sebastian Nemeth 3, Håkan Knutsson och Jens Lundell 2½, Lennart Fransson och Göran Andersson 2 samt Börje Persson och Bengt Wihlborn 1 poäng.

Tabellen för eloturneringen hittar du här.