Manhems schackvecka – Ebbe Cup 3: fyrdelad ledning inför sista dagen

På lördagskvällen spelades den tredje ronden av fem i schackveckans Ebbe Cup. Fyra man står ännu utan poängförlust och det är tre av de fyra 2000-spelare som fältet rymmer jämte unge falköpingsjunioren Josef Håkansson. Dessa spelare möts inbördes på söndag förmiddag.

Ställningen i toppen: Josef Håkansson, Falköpings SS, Kristian Eriksson, Varbergs SK, Jonas Källén, Lunds ASK och Tage Bengtsson, Majornas SS 3, Karl Malbert, SK Framåt, Thomas Meyer, Stefan Klang, Sejfo Agovic, Helsingborgs SS, Robert Wiklund, Götaverkens SK, Jonas Bengtsson, Fredrik Josefsson, Helsingborgs SS, Gabriel Svorono, Erik Arvidsson, Hässleholms SK, Alexander Holzmann-Ekholm, Majornas SS, Lars Borgström och Tommy Wickström 2 poäng o.s.v.

Turneringstabellen för Ebbe Cup 22 finner du här.