Manhems schackvecka – Elo 3: Första poängförlusten för Berggren Torell

På torsdagen spelades den tredje ronden av  schackveckans huvudturneringar. Ledande Harald Berggren Torell bemöttes med Froms gambit och fick nöja sig med remi. Vinster inregistrerades däremot av Laith Kasib, Lennart Wahlström och Jens Lundell. Partiet mellan Håkan Knutsson och Sebastian Nemeth spelades på fredag förmiddag.

Harald Berggren Torell

remis

Börje Persson
Laith Kasib

1 – 0

Göran Andersson
Lennart  Wahlström

1 – 0

Bengt Wihlborn
Lennart Fransson

0 – 1

Jens Lundell
Håkan Knutsson

0 – 1

Sebastian Nemeth


Ställningen efter tre ronder:
Harald Berggren Torell och Lennart Wahlström 2½, Laith Kasib och Jens Lundell 2, Håkan Knutsson och Sebastian Nemeth 1½, Börje Persson, Lennart Fransson och Göran Andersson 1 samt Bengt Wihlborn 0 poäng.

Rond fyra spelas på fredagen med början kl. 14.00. På förmiddagen dessförinnan spelas det uppskjutna partiet mellan Håkan Knutsson och Sebastian Nemeth. Besökare är hjärtligt välkomna.