SM i Lund: Peter Vas nia i SM

Det har gått en vecka sedan SM avslutades i Lund. Det skedde efter den nya modell som bland annat innebär att SM-gruppen krymper till tio spelare. Ur Manhems leder hade trots detta Peter Vas lyckats kvalificera sig till denna den förnämsta schacksocieteten. I det stormästarspäckade sällskapet tog Peter två poäng vilket gav en nionde plats och med säkerhet värdefulla lärdomar.

Resultat: 9. Peter Vas 2 (av 9; 10 delt.).

Man kan notera att Emanuel Berg inte utan dramatik kunde försvara det SM-tecken han erövrade förra året. Intressant i sammanhanget är att Emanuel kommer till Göteborg och Manhem för den stormästarturnering som utgör huvudnumret i vår schackvecka! Detsamma gör SM-trean Tiger Hillarp och femman Hans Tikkanen.

Resultat för SM-gruppen hittar du här.