Sören Svensson i EM!

I denna stund spelas Europamästerskapet för lag i tyska Dresden. Det är en tävling för fyramannalag, en salig blandning av landslag, klubblag, regionslag, ja strängt taget vilka lag som helst. På Sveriges deltagande är det dock ordning: fyra lag, snyggt ordnade som Sverige 1-4, finns på startlinjen bland de totalt 78 ekipagen och vad hittar man inte vid en genomsökning?

Jo. vid toppbordet i det stolta Sverige 4 sitter manhemiten Sören Svensson och han drar inte skam över de svenska färgerna. Efter fyra ronder har laget efter en litet trög start vunnit mot Skottland 2 och även mot SV Dresden-Leuben. Sören har själv tagit 2½ poäng på tre insatser. Vi lyckönskar honom och den övriga svenska representationen för fortsättningen av tävlingen!

Den som vill kan  följa tävlingen på dess hemsida. Tävlingen spelas över nio ronder och slutförs på torsdag.