Uppladdningen för Allsvenskan i full gång

Nästa och nästnästa helg drar årets allsvenska serie i gång och förberedelserna pågår, åtminstone på vissa håll, för fullt. I onsdags hade Ettan en lagträff med partitittar för att gnugga formen inför det inledande sammandraget.

I samma lokal pågick samtidigt en träningsmatch mellan Trean och Fyran. Trean svarade ju ifjol för en grandios insats genom att med god marginal förnya kontraktet i division I och måhända vill fyran göra laget sällskap i den högre serien.

Detta möte har förekommit tidigare men väcktes nu till liv igen av Fyrans lagledare Stefan Klang. Med en del tur lyckades Manhem IV hemföra matchen med minsta möjliga marginal, berättar hemsidans sagesman Fredrik Westlund blygsamt. Med betänketiden 1½ timme/40 och sedan 30 minuter för resten blev resultatet följande:


SS Manhem 3
  SS Manhem 4   Resultat
Jens Lundell   Jan Möller   1 – 0
Arash Rouhani   Vincent Andréasson   1 – 0
Stefan Lisander   Dariush Kenani   0 – 1
Sören Svensson   Fredrik Westlund   0 – 1
Henric Bergenwall   Richard Nilsson    0 – 1
Lars Bergström   Stefan Klang    remis
Medelrating:       2½-3½