Ny i schacket avslutad för hösten

På onsdagen avslutades höstens kurs Ny i Schacket. Kursen har samlat sju deltagare och letts av icke okände Patrik Abrahamsson. Fem av kursdeltagarna har också tagit chansen att vara med och spela i höstens KM. Vi hälsar nya manhemiterna Victor Ahlefelt, Günter Annby, Markus Dernevik, Claes Fransson, Stefan Holmgren, Sonny Johansson och Elin Karlsson välkomna till klubben!

Nya, fräscha manhemiter: stående fr.v. Günter Annby, Sonny Johansson, Markus Dernevik och  kursledaren Patrik Abrahamsson, sittande fr.v. Stefan Holmgren, Viktor Ahnfelt och Claes Fransson. Elin Karlsson saknas på bilden.

Nya, fräscha manhemiter: stående fr.v. Günter Annby, Sonny Johansson, Markus Dernevik och  kursledaren Patrik Abrahamsson, sittande fr.v. Stefan Holmgren, Viktor Ahnfelt och Claes Fransson. Elin Karlsson saknas på bilden.

Bild: Mats Eriksson (efter noggrann instruktion).