Annedal, ISGR och Oscar Fredrik till final i Skollags-DM

På tisdagen spelades finalerna för Skollags-DM. Åtta lag var i låg- och mellanstadium hade gått vidare dit och för de främsta stod förutom mästerskapsmedaljer även avancemang till sverigefinalen av Skollags-SM på spel. Göteborgsfinalerna gick inte utan framgångar för manhemiterna: i lågstadiet slutade Annedals lag trea och går vidare till Norrtälje den 25-26 april. I mellanstadiet knep Oscar Fredrik och ISGR de två sista finalplatserna. Samtidigt spelade också högstadiet sin tävling med Fjäll som vinnare och sverigefinalist.

Resultat, högstadiet: 1. Fjäll (Amanj Aref) 10½, 2. Drakberg (Louise Segerfelt) 5½ (2 lag): mellanstadiet: 4. Oscar Fredrik 1 (Alex Nitsche, Nickrad Kavoosi, Linus Sundström) 17½, 5. ISGR (Gabriel Svorono, Fredrik Olausson, Axel Johansson) 14, 6. Karl Johan (Olof Sanchez, Henrik Bergius, David Torinsson) 11½, 8. Oscar Fredrik 2 (Magnus Linderholm Wamby) 5½ (29 lag): lågstadiet: 3. Annedal (Jonathan Lithner, Ossian Jansson, Marcus Ossowicki, William Jönsson) 17½, 5. Oscar Fredrik 1 (Rayan Golkar) 12 (17 lag).

Fullständiga resultatlistor från tävlingen hittar du här.