Klart för final i Krokodil Cup

På tisdagen inleddes utslagsspelet i Krokodil Cup och i Tröstcupen. Ur de 23 finalisterna i Krokodil Cup sållades fyra semifinalister fram: Fredrik Westlund via Robert Maglic och Rickard Dave, Patrik Abrahamsson via Dan Larsson och Zdenko Naglic, Robin Johansson via Leonardo Contreras, Mats Forser och Kristian Aaltonen, samt Edmundo Jakobsson via Isak Ungerfält, Lars Borgström och Jakob Wåhlander.

I semifinalerna möts paren Patrik Abrahamsson – Fredrik Westlund och Robin Johansson – Edmundo Jakobsson.

I Tröstcupen är spelet framme vid final på tisdag. Gabriel Svorono tog sig vidare från semifinal mot Per Nyland, medan Hans Lindahl slog Rikard Roos i sin semifinal. Det blir alltså Gabriel Svorono och Hans Lindahl som gör upp om segern.

Samtidigt med tisdagens finaler avgörs blixtturneringen Krokodiltåren, där icke blott utslagna spelare från Krokodil Cup utan även varje blixtsugen manhemit kan, får och bör vara med. Den ringa startavgiften är 25 kronor. Ställ upp!