Skol-SM till Göteborg!

Trots en viss tillbakagång är fortfarande individuella Skol-SM den främsta ungdomstävlingen i svenskt schack. Nyligen genomfördes tävlingen för 2008 med goda resultat för Manhem och Göteborg – separat artikel kommer.

Men en annan god nyhet i sammanhanget är att Skol-SM 2009 har tilldelas Manhem och Mölndal i föreningen. Tävlingen kommer att arrangeras den 9-11 oktober i Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke som har alla förutsättningar att erbjuda goda förhållanden för spelare och övriga gäster. Inriktningen är att vi skall göra ett arrangemang i toppklass och om någon liten skärv skulle hamna på klubbens kistbotten som följd blir lyckan fullständig.

Men tävlingen kommer inte att arrangera sig själv. Den kommer att kräva funktionärer, mycket funktionärer. Boka redan nu in helgen för en insats i schackets tjänst och fundera gärna på vad du kan hjälpa till med då och innan dess!