Elo-turneringen, rond 8: dött lopp inför finalronden

Ledningen är fortfarande delad inför Elo-turneringens sista rond. Juri Holvason vann efters sprakande angreppsspel och Björn Holmgren efter långvarigt malande med dam mot två torn. Att märka är att Björn i morgon har att möta hemreste Alexander Johansson, så minst delad seger är redan klar. Holvason ställs mot Tommy Wickström. Ställningen: Björn Holmgren och Juri Holvason 6½, Hans Svedberg 5, Robin Johansson 4½, Tommy Wickström 4, Lennart Fransson 3½ samt Bengt Wihlborn, Tommy Lidén och Linus Eriksson 2½. Turneringstabellen hittar du här.

Linus Eriksson

remis

Tommy Wickström

Juri Holvason

1 – 0

Bengt Wihlborn

Tommy Lidén

0 – 1

Björn Holmgren

Alexander Johansson

0 – 1 wo

Lennart Fransson

Hans Svedberg

0 – 1

Robin Johansson

Partierna från dagens spel hittar du här.