Vittra tvåa i Skollags-SM

Den gångna helgen spelades Skollags-SM i Mölnlycke med Mölndals SK som arrangör. Totalt 54 lag var med, en rejäl uppryckning från fjolåret. Av dessa bestod fyra helt eller delvis av manhemiter. Bästa insats svarade Vittra vid Kronhusparken för genom att bli tvåa i högstadieklassen, men även ISGR höll sig väl framme. Annedal hade två lag med i de båda yngsta klasserna och samlade värdefulla erfarenheter.

Gymnasiet: 9 lag deltog, inget från Göteborg.

Högstadiet: 2. Vittra vid Kronhusparken 18 (av 28; 8 lag).  För Vittra tog Johan Hansson 5, Kalle Carlstedt 2 och Edvin Hägg 5 poäng.

Mellanstadiet: 7. ISGR 18½ (av 32), 22. Annedal 12 (23 lag). För ISGR tog Gabriel Svorono 3½, Viktor Lundmark 4½ (6), Lukas Thell 5, Hannes Thell 3½ (7) och Alexander Scabuzzo 2 (3). För Annedal tog Noel Waters 1½, Henrik Sabel 1, Niclas Palmströmer 1½ och Anders Engdahl 5.

Lågstadiet: 12. Annedal 12 (av 32; 14 lag). För Annedal tog Jonas Persson 3, Fredrik Olausson 3, Jonathan Lithner 4 och Ossian Jansson 2.