DM halvvägs med 60 starter

Individuella DM samlade i år sextio startande, varav nästan hälften (28) från Manhem. Tävlingen har nu nått halvvägs och gör nästa vecka påskuppehåll för att återupptas måndagen den 31 mars.

I DM-gruppen har Stellan Persson 3½ och Björn Holmgren 3 av 4. Tabellen haltar något p.g.a. en brytning. Bäste manhemit i Klass I är Tommy Wickström med 4 av 5 och i Klass II:1 har Johan Hansson 4/5 och Jakob Andreasson 3/4. Parallellgruppen II:2 ser flera manhemiter i tätstriden: Rickard Dave har fyra raka men skuggas av Jessica Bengtsson på 3½/4 och Andreas Ahlberg på 3½/5. Klass III:1 toppas av Zdenko Naglic på 4/5 medan bäste manhemit i III:2 är Johan Granholm på 3½/5.

Gott om manhemiter i fina lägen alltså, och den som vill se mer kan gå in på Göteborgs Schackförbund. Länkar till de olika grupperna finns ovanför nyheterna.