Lag-DM. Manhem ännu obesegrat

Ännu efter två spelade ronder är Manhems sju lag i Lag-DM obesegrade, interna derbyn oräknade. I torsdagsrondens klass II var Trean lägre rankat än motståndaren Kamraterna 2 vid samtliga bord men drog längsta strået och vann med 5-3! Ungdomarna i Fyran gjorde tappert motstånd mot vårt starka andralag, som dock till slut kunde vinna med 5-3. Mölndal 2 slog samtidigt Kålltorp med 4½-3½. Ställningen i klass II: Manhem 2  4/11½, Manhem 3  9½, Kamraterna 2  2/7½, Mölndal 2  2/6, Kålltorp 0/7, Manhem 4  0/6½. Skall torsdagens match mellan Tvåan och Trean också visa sig utgöra finalen?

I klass III var Sexan spelledig samtidigt som Femman tog en odiskutabel seger med 6-2 mot Sjuan. I mötet Kärra – Kamraterna 3 blev det oavgjort, 4-4. Ställningen: Manhem 5  4/13, Manhem 7  2/6½, Kamraterna 3  1/5, Kärra 1/4, Manhem 6   0/3½. Väl att märka: Kärra och Sexan har bara spelat en match.