Rauan Sagit visade elitseriepartier

På tisdagen gjorde KM ett uppehåll för spelande av hängpartier. Då gjorde förstalagets Rauan Sagit ett gästspel och visade partier och berättade om Elitseriens inledande sammandrag, som ägde rum i Schackcentrum för två veckor sedan. De som mest tjugo deltagarna fick se partierna Robert Bator – Rauan Sagit (1 – 0), Björn Andersson – Per Wikström (1 – 0) och Love Janse – Ove Kinnmark (0 – 1).

Rauan menade att två poäng över de tre ronderna var ett ungefärligt normalresultat eftersom de båda topplagen Sollentuna och Rockaden stod på programmet. Men det var bra gjort av laget att resa sig efter den rejäla tilltvålningen av Sollentuna och vinna mot Västerås under söndagen.

Elitserien fortsätter om två veckor. Då spelar våra pojkar på hemmaplan mot Lunds ASK (lördagen den 17 nov) och Åstorps SS (söndagen den 18 nov).