Dags att anmäla sig till SM!

Schackårets höjdpunkt är stora SM på sommaren, åtminstone enligt mångas uppfattning. Efter tre år av framgångsrikt arrangörsskap i Göteborg flyttar tävlingen nu till Stockholm enligt den tradition som säger att SM ordnas där vart tionde år. Spelplats blir Eriksdalshallen på Söder och tiden är den 30 juni – 15 juli.

Fullständig inbjudan finns nu på klubben och får avgiftsfritt avhämtas –  varför inte vid morgondagens vårmöte? Där kan du läsa mer om de olika spelklasserna, från SM-gruppen till klass IV, från veteraner till miniorer. De allra flesta klasserna pågår en av de två SM-veckorna och det är fullt tillåtet att spela två tävlingar efter varandra.

Men – se till att du är anmäld senast den 8 juni, gärna med hjälp av det speciella förtryckta inbetalningskortet (finns på Manhem). Obs! Speciell kallelse kommer att sändas ut till klubbens juniorer med erbjudande om gemensamt deltagande i lägerform!