Knatte-DM: Isak Ungerfält etta i mellanstadiets B-final

I helgen spelas Knatte-DM för barn på låg- och mellanstadiet. A-finalerna omfattar de tio bästa poängplockarna under säsongen och spelas båda dagarna, medan mellanstadiets B-final avgjordes i dag. Manhems Isak Ungerfält radade upp vinster och var klar segrare innan sista ronden. Roligt var att se hur några schack4an-barn gjorde sin första tävling tillsammans med vana klubbspelare. Gott gry!

Resultat: 1. Isak Ungerfält 8 (av 9), 7. Simon Reves 4, 8. Nickrad Kavoosi 2, 9. Catriona Perkins 2, 10. Eric Stranne 0 (10 delt.)

A-finalerna har kommit halvvägs och de deltagande manhemiterna ligger i flera fall väl framme. Andreas Ahlberg leder 1994-klassen på maximala 5 före bl.a. Edvin Hägg. Bland 1995:orna delar Daniel Skorczynski ledningen på 5 av 5, och på delad tredje med 3½ hittar vi Louise Segerfelt och Viktor Lundmark.

I 1996-klassen är det dubbelt Manhem i topp genom bröderna Lukas och Hannes Thell, båda utan poängförlust. Här har Joar Hellqvist bärgat 2 poäng så långt. I 1997-klassen ligger Gabriel Svorono trea efter 5½ av 9 första dagen.

A-finalerna avslutas i morgon söndag och då avgörs också lågstadiets B-final med ett flertal manhemiter på startlinjen.