Skapa en Manhem-slogan!

Hej du kreative Manhemit!

Nu har du chansen att vara med i Årets mest spännande slogantävling. Hur ska Manhems framtida slogan se ut? Hur ska vi sätta vårt märke på världskartan med en tuff slogan? Som "We try harder" (Avis) som blev en succé. Du kan komma med några bra förslag och skicka in dessa till vår styrelse märkt "Manhemslogan". Vi tycker att max 10 förslag per deltagare är OK.

När? Lämna in dessa innan Manhems julfest den 12 december, så ska vi dra en värdig vinnare.

Kanonfina priser att vinna

Vad sägs om ett förstapris i form av ett ENJOY-häfte, eller varför inte ett förnyat medlemskap i Manhem eller ett presentkort från Schackbutiken till ett värde av 300 kr. Övriga priser efter förtjänst.

Vi kommer att offentliggöra vinnaren på Nordstadsdagarna i januari 2007!

Manhems styrelse är enväldig jury och vi förbehåller oss rätten att använda det vinnande slogan-förslaget fritt i vår framtida verksamhet och klubb.

Var kreativ och engagerad. Skapa schackglädje med en passande slogan!

Manhems styrelse