Särspel i Äldre Junior-KM!

Årets Äldre Junior-KM är färdigspelat – och ändå inte. I går gick den sjunde och sista ronden, som bjöd på en prima sensation i och med att ledande Ragna Löfgren fick se sig besegrad av Alexander Heino. Därmed hade Johan Hansson chansen att bli klubbmästare vid vinst mot Johannes Aira. Detta parti slöt dock remi och vi kan nu se fram emot ett särspel mellan Ragna och Johan.

Resultat: 1-2. Ragna Löfgren och Johan Hansson 5 (av 7), 3. Alexander Heino 4½, 4. Johannes Aira 4½, 5. Jakob Wåhlander 4½, 6. Julius Andiné 4, 7. Elias Karlsson 4, 8. Harald Berggren Torell 3½, 9. Richard Jern 3, 10. Wictor Olsson 2, 11. Mattias Carlsson 1½ (13 delt.). Marcus Axelsson och Aron Hansson bröt.

De fem främsta kan se fram emot vid priser vid klubbens gemensamma lussefest tisdagen den 12 december. Förhoppningsvis kan också särspelet vara avgjort vid det laget så att klubbmästaren kan hyllas som sig bör.

Fullständig turneringstabell kan du se här.