Gabriel Svorono ny klubbmästare för knattar

Sexton av våra ungdomar ställde upp till spel i säsongens första klubbmästerskap, det för knattar födda 1996 eller senare. Startfältet kom att domineras av gamla rävar och höll god klass.

Nicolai Rostefors inledde bäst och var ensam fullpoängare efter fyra ronder, men efter en förlust kunde förföljarna hinna i kapp. I slutänden blev det delad seger mellan Nicolai och Gabriel Svorono, båda på 6 poäng. Särspel vidtog och där var det Gabriel som drog längsta strået.

Resultat: 1. Gabriel Svorono 6 (av 7; 2-0 i särspel), 2. Nicolai Rostefors 6, 3. Alf Klaar 5½, 4. Benjamin Östlund Ullman 4½, 5. Alex Nitsche 4, 6. Axel Liljendal 4, 7. Isak Ungerfält 4, 8. Robin Nilsson 3, 9. Lawrence Jörgensen 3, 10. Philip Zanganeh 3, 11. Nickrad Kavoosi 3, 12. Elias Gausel 2½, 13. Anders Engdahl 2, 14. Gabriel Nordblom 2, 15. Sverker Klaar 2, 16. Jonathan Muistama 1½ poäng.

Prisutdelning ägde rum omedelbart efter turneringen, men de tre främsta kommer dessutom att erhålla Manhems plakett vid Lussefesten den 12  december.