Färdigspelat i Pardubice, Tjeckien

Öppna tjeckiska är nu avslutat med en rad svenskar på startlinjen. Som tidigare rapporterats deltog också två av Manhems ungdomar i de välfyllda och starka startfälten.

Peter Vas deltog i stormästargruppen och gjorde en ungefärlig normalprestation. Mot ett motstånd med Elo-tal mellan 2200 och 2400 tog han 3 poäng, vilket i slutänden räckte till 360:e plats bland de över fyrahundra deltagarna. En nyttig genomkörare inför höstsäsongen!

Resultatlistan från stormästarturneringen hittar du här. Lägg märke till den förträffliga information som erbjuds!

Ragna Löfgren spelade i grupp B2, som var för spelare under 2200. Efter en inledande seger fick hon en fin resa genom turneringen där hon nästan bara fick möta 2100-spelare. Efter en bra insats slutade hon 67:a, klart över sin plats enligt rating, på 5½ poäng.

Resultatlistan från grupp B2 hittar du här.