Dags att anmäla sig till SM

Den 1-16 juli spelas SM i schack för tredje året i följd – och förmodligen sista gången på ett bra tag – i Göteborg. Anmälningstiden går ut den 30 maj och det är alltså hög tid att göra vad i skrivande stund 288 spelare redan gjort, d.v.s. anmäla sig.

SM är den årliga schackfesten med spel för alla i olika klasser. För de lägst rankade finns klass IV och högst upp i pyramiden gör stormästarna upp om SM-titeln, i år intressant nog i kamp med Joel Åkesson och Rauan Sagit ur Manhems elitserielag. För ungdomar är miniorklassen (1993-) den yngsta klassen och för var och en som spelat något långparti är det självklart att vara med.

SM:s hemsida finns anmälningsformulär och inbjudan. För den som föredrar pappersinbjudan och förtryckta inbetalningskort kan sådana avhämtas på klubben.

Ställ upp!