83 barn i Fjällskolans mästerskap

Förra året var det första som Manhems skolmästerskap för skolorna i Linnéstaden var fullt utbyggda, med tio mästerskap på de fem skolorna. Det skedde i och med tillskottet Fjällskolans lågstadium och i år var alltså blott andra gången som tävlingen genomfördes.

Årets lågstadiemästerskap spelades med 40 deltagare. Åtta barn gick vidare till individuell final att spelas vid senare tillfälle och i klasstävlingen blev resultatet som följer: 1. Klass 2A 116 poäng, 2. Klass 3A 97, 3. Klass F-1A 91 4. Klass F-1B 60.

Mellanstadiets mästerskap samlade 43 deltagare, varav sexton stycken gick vidare till individuell final. Resultat i klasstävlingen: 1. Klass 6A 126 poäng, 2. Klass 4A 114 och 3. Klass 5A 104.

Arrangemangen sköttes av undertecknad tillsammans med Kristian Aaltonen, Stig Grönlund, Zdenko Naglic och Claes R. Nilsheden.