Manhem Open i full gång

I år tjugofemårsjubilerar klubbens internationella juniorturnering Manhem Open. Den är för spelare födda 1990 och senare och som sig bör har jubileumsupplagan samlat ett starkt startfält med hela svenska eliten, kompletterad med tio hyperfarliga gäster från Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Tyskland.

Manhems färger försvaras av Simo Panas, Johan Hansson, Richard Jern och Johannes Aira. I första ronden vann Simo mot Pontus Echardt (1420) medan Johannes remiserade mot Carl Eidenert (1414). Däremot förlorade Johan (mot Jaakko Oksa FIN 2019) och Richard (mot Lucas Wickström (2069).

Manhem Open spelas med två ronder vardera torsdag, fredag och lördag och slutförs med rond 7 på söndag. Huvudspeltiden är 0930-1800 fredag och lördag och på söndag kommer spelet att vara färdigt cirka 1300. Ta gärna chansen att följa morgondagens stjärnor och samtidigt ta en titt på Ernst Åhmans minnesturnering!