Manhems schackvecka stundar

 

För dig som ännu inte har sett över vilka evenemang som du ska delta i under årets schackvecka är det hög tid att så göra. Schackveckan pågår den 8-18 augusti i Mölnlycke Kulturhus och bjuder på ett fullspäckat program – som du finner i sin helhet här. Utöver de slutna GM- och IM-turneringarna den 10-16 augusti finns bland annat följande att spetsa in sig på:

Simultan med GM Jonny Hector och GM Erik Blomqvist fredagen den 9 augusti. Start klockan 15.00. Du anmäler dig via e-post till info@ssmanhem.se och finner praktisk information här.
Elo-domarkurs fredagen den 16 augusti, kl 11-15, med Tapio Tikkanen som instruktör. Du anmäler dig via e-post till info@ssmanhem.se och finner praktisk information här.
Weekendturneringen Göteborg Open den 16-18 augusti med fyra snabbschackspartier på fredagskvällen och två långpartier vardera under lördag och söndag. Du anmäler dig till tävlingen här och finner information om tävlingen här.

Mölnlycke Kulturhus når du snabbt och smidigt med Grön Express. Den avgår stup i kvarten och passerar bland annat Nordstan, Heden, Korsvägen och Delsjömotet på sin, i runda slängar, tjugo minuter långa färd till Mölnlycke Kulturhus.