Johan Lönnroth vinnare av Krokodil Cup

På tisdagen färdigspelades Krokodil Cup med semifinaler och final. Till final gick  Johan Lönnroth och Johan Björkeroth efter att ha besegrat Trym Berglund respektive Johannes Aira i semifinalerna. I finalen kunde sedan Johan Lönnroth dra det längsta strået och ta en inteckning i det ståtliga vandringspriset, hemfört av Claes R. Nilsheden vid en afrikansk expedition.

Resultat: 1. Johan Lönnroth, 2. Johan Björkeroth, 3. Trym Berglund, 4. Johannes Aira.

Samtidigt spelades blixtturneringen Krokodiltåren för tidigare eliminerade spelare och andra. Resultat: 1. Lars Borgström 6 (av 6), 2. Michael Sheingold, 3. Kjell Ljungqvist 2½, 4. Jan Ambecker ½ (4 delt.).

I en magnifik segergest lyfter Johan vandringspriset t.o.m. utanför bilden.

I en magnifik segergest lyfter Johan vandringspriset t.o.m. utanför bilden.

AndrapristagarenJohan Björkeroth och t.v. tävlingsledaren Michael Sheingold.

AndrapristagarenJohan Björkeroth och t.v. tävlingsledaren Michael Sheingold.