Lag-DM, rond 5: Manhem distriktsmästare!

Årets Lag-DM är färdigspelat och för Manhems del innebar det en avslutande final mot Örgryte. Våra motståndare hade mönstrat ett gott lag, men det räckte inte mot ett manhemlag i utmärkt form. Tvåan mötte ett Kamraterna med vissa problem att fylla lagen: ronden inleddes med att bekymrade kamratenspelare hade rådslag ute i köket om hur man skulle fördela sina tolv spelare över två lag. Detta hjälpte dock inte Tvåan som fick stryk ändå, trots två vinst-w.o.

Resultat: Manhem – Örgryte 5-2½, Manhem 2 – Kamraterna  3 – 5, Majorna – Lundby 4 – 4.

Slutresultat: SS Manhem 9/29½, Örgryte SK 7/21½, SK Kamraterna 6/21, SS Manhem 2  4/16½, Majornas SS 2/16½, Lundby  SS 2/15. Tvåans kontrakt var som väl var grejat redan innan sista ronden. Lundby får repa mod i klass II efter en spännande nedflyttningsmatch mot Majorna.

Tabeller och resultat för klass I hittar du här.