Enjoyguiden 2022 Sista chansen att köpa

SISTA DATUM FÖR KÖP AV ENJOYGUIDER 2022 ÄR 31/3

Varför inte slå till på något som räcker länge, sparar mängder av pengar åt mottagaren genom kraftigt rabatterade erbjudanden i hundratals butiker, restauranger, hotell och andra nöjen, och dessutom sponsrar Manhems med en slant? Allt detta får du genom  Enjoyguiden – som finns till försäljning/avhämtning i klubblokalen. Till priset av 395 kronor kan innehavaren komma i åtnjutande av mängder av “två-till-priset-av-en”-erbjudanden på en mångfald av etablissemang i Göteborg med omnejd. Allt från restauranger till hotell och diverse butiker. Stora mängder rabatter på allt möjligt. Du väljer mellan den klassiska Enjoyguiden i pappersformat eller Enjoy-appen. I båda fallen ingår det s.k. Bonus-shopping-häftet utan extra kostnad. Tänk på att

– Du säkert har släkt och vänner som gärna vill ha guiden genom din förmedling
– Enjoyguiden i stort sett är den perfekta julklappen gåvan!
– Manhems klubbkassa får en bra slant för var guide som säljs.
– Enjoyguiden ger nytta och glädje ända till november 2022

Du kan betala guiden vid avhämtning eller – bäst – börja med att betala till klubbens plusgiro 42 28 22 – 7 alternativt swish 1233582707 och i samband med det skicka mail klubben om hämtning i absolut närtid.

Stöd Manhem och hjälp oss att fortsätta att hålla medlemsavgifterna låga! Köp Enjoyguiden!