Vårmästerskapet börjar 1&2/3

Vårsäsongens höjdpunkt, vårmästerskapet, börjar 1/3 (för Lilla gruppen) och 2/3 för (Öppna gruppen). Personlig anmälan i spellokalen 18.00. Se till att betala startavgift och i gällande fall medlemsavgift tidigt. Det faktum att det står att man kan kvardröja till innan rond 3 är en sorts kodifiering av hur man har möjlighet att göra i ett värstafallsscenario.

Inbjudan     Anmälda Öppna     Anmälda Lilla

Nytt för i år är att:
– Spellokalen nymålad(!)
– Betänketiden i Lilla gruppen är kortad till 60min+15s/drag (fortfarande rankat som långschack)
– Vi kommer ha en klubbkväll en gång i veckan där man kan komma och analysera partier/spela/umgås i allmänhet. Mer info kommer.
– Fides rankingregler har ändrats så att ELO-registrerade turneringar som varar i mer än 30 dagar måste få resultat inskickade och sedermera rankingförda varje månad. Alla tekniska detaljer håller fortfarande på att redas ut. Följden för spelarna lär bli att det inte kommer gå att skjuta upp partier längre än över en månadsgräns och fortfarande få dessa rankade. Mer info kommer.