SS Manhem IV och VIII uppflyttade varsin division

Idag spelades den sjätte och näst sista ronden i årets Allsvenska och distriktsserie,.

Dock kan man konstatera att SS Manhem IV avancerar upp till div I nästa säsong genom vinst med 7 – 1 mot Varbetgs SK. Laget har snittat med 6 – 2 i varje match och ligger nu hela 5 poäng före tvåan Harplinge-Halmstad II. Dessvärre ser det tyngre ut för femman i samma serie som förlorade mot Falkenbergs SK med 6 – 2 i bottenstriden.

I den andra division II- serien spelade SS Manhem III 4 – 4 mot Örgryte SK:s andralag. Här leder trean dock med bara en poäng före Hisingsalliansen. Förhoppningsvis räcker vinst mot Säffle i sista ronden.

I division I västra vann tvåan programenligt mot Majornas SS med 5 – 3 efter en hård slutkamp mellan Allan Lennerstad och Anders Kall där Allan låg kvalitet under.

I div III förlorade sexan mot efter ett vilt kämpande Hindåsblåvitt men fick se sig besegrade med 4½-3½ i slutänden. Sjuan förlorade mot SK Kamraterna III med 5 – 3. Båda lagen är helt klara för div III-spel nästkommande säsong.

I distriktsserien kan vi gratulera SS Manhem VIII för återkomst till div III då man slog Örgryte SK III med 4 – 1. Här går de två bästa lagen upp i division III. Det är tre poäng upp för åttan till Örgryte SK III. Dock gjorde influensan att det andra div IV-laget riskerar att åka ut då hela laget låg utslaget i 39 graders feber så att vi fick ta in flera nybörjare för att få ihop  fem man.

I div V förlorade samtliga Manhemlag med 5 – 15 sammanlagt.(Kålltorps SS III, SK Kamraterna och Stenungsunds SK samt Hindåsblåvitt II))

Resultat hittar du här