104 personer

I årets nystartade Stora Priset-tävling har 104 personer deltagit i någon eller några aktiviteter.

Tävlingen går ut på att man vid varje aktivitet får ett visst antal poäng beroende av vilken typ av tävling det är. Sedan lägger man ihop poängen och den som får flest poäng vinner tävlingen erhåller titeln “Årets Manhemit”. Man kan endast erhållas poäng i de tävlingar som Manhem arrangerar samt lagtävlingar som Allsvenskan, Distriktsserien,  Lag-DM samt Lagblixten. Spelare huvudregistrerade i andra klubbar och som inte spelar med Manhem kan inte tillgodogöra sig poäng från dessa matcher. Individuiella turneringar som inte har Manhem som arrangör T. ex.  individuella DM och SM  medräknas inte.

Tävlingen har funnits i cirka tio år men fört en ganska anonym tillvaro vilket vi skall försöka ändra på nu så att en månatlig rapport kommer ca den förste i varje månad.

ställningslista 1 15-18