Schack på Frölunda Torg

Varmt välkomna till Manhems schackdagar på Frölunda torg lördagen den 23/8 och söndagen den 24/8! Vi håller till vid scenen på nedre plan klockan 10:00 – 16:00 båda dagarna.

På lördag blir det ett kommenterat mästarmöte mellan två av Manhems elitspelare klockan 11:00. En av klubbens juniorer spelar samma dag klockan 13:00 också en simultan mot de som vågar utmana honom. På söndag genomför vi den årligen återkommande tävlingen “Utmaningen” med början klockan 11:00. Dessutom blir det båda dagarna spel för allmänheten på storbräde och information om Manhem och om schack i allmänhet.

Det är första gången Manhem genomför en schackaktivitet på Frölunda Torg. Det är roligt om så många som möjligt från klubben bersöker oss och på så sätt hjälper till med att marknadsföra Manhems verksamhet och bidrar till ett lyckat arrangemang.

För mer information: Kontakta Roy Johansson på tfn 070-4361372 eller på e-post roy.johansson@dom.se.