Andra dagen spelad av Flick-SM

Lördagen var huvudspeldagen av Flick-SM i Manhems regi. Tävlingen går sin gilla gång och två ronder återstår för mellanstadiet och äldre, medan lågstadieflickorna har tre partier kvar att spela.

Gymnasieklassen ser manhemduon Jessica Bengtsson och Louise Segerfelt leda dubbelt på 6 respektive 5 poäng av sex möjliga. Eftersom de är ensamma gymnasister bland deltagarna kan man nog säga att dubbelsegern är klar: men det är en bra insats att vinna alla sina partier (utom det inbördes) oavsett.

Se äldsta spelklassens tabeller här.

I mellanstadiet har halvmanhemiten vunnit samtliga sina sex partier och leder med en poäng före närmaste förföljaren. Manhemiterna Kathleen Cardino Friborg och Saga Drakengren delar tredje till tionde plats på 4 poäng medan Johanna Nabbing står på 2.

Se mellanstadieklassens tabeller här.

I den jämna lågstadieklassen ligger Lycka Drakengren delad åtta på 4½ av åtta med två äng upp till  täten. Juni Drakengren har samlat ihop 4 poäng.

Se lågstadieklassens tabeller här.