Lag-DM 2: full pott för Manhem

Den andra ronden i Lag-DM på måndagen blev betydligt mer livaktig än första rondens vemodiga upptakt. Tvåan mötte Trean som kämpade manligen men till slut måste se sig besegrat med 3½-4½. Ettan spelade med starkt lag mot Lundby och hade förstås ett stort ratingövertag men även hisingspojkarna kämpade väl och till sist blev siffrorna 4 – 3 till de våra.
Klass II spelar två ronder mindre än övriga klasser och hade i går speluppehåll. I klass III var det däremot fulllt ös. Det bjöds på ett manhemderby och de övriga manhemlagen skördade tydliga segrar.

Resultat; klass I: SS Manhem – Lundby SS  5 – 3, SS Manhem 3 – SS Manhem 2  3½-4½, Majornas SS – Örgryte SK  1½-6½; klass III: Kålltorps SS 2 – SS Manhem 5  1 – 4, Kärra SS – Kärra SS  1 – 4, SS Manhem 7 – SS Manhem 8  3½-1½.