Starka elever i Ny i Schacket

Under hösten genomfördes än en gång klubbens introduktionskurs för vuxna hemmaspelare under namnet Ny i schacket. Av allt döma var detta den starkaste kullen sedan starten år 2000 och kursledaren Patrik Abrahamsson kunde räkna in elva deltagare. Av dessa startade samtliga i höstens KM, i flertalet med starka insatser som kommer att meritera till respektingivande januarirating.

Deltagarna i Ny i Schacket, modell ht 2010: stående fr v Martin Lindqvist, Edvin Johansson, kursledaren Patrik Abrahamsson, Fredrik Sandberg, Johan Ersson, Leonardo Solar, Rikard Edland och Martin Larsson; sittande fr v Martin Sahlmén, Markus Andersson och Yusef Kamal. Ivan Cavar saknas på bilden.

Deltagarna i Ny i Schacket, modell ht 2010: stående fr v Martin Lindqvist, Edvin Johansson, kursledaren Patrik Abrahamsson, Fredrik Sandberg, Johan Ersson, Leonardo Solar, Rikard Edland och Martin Larsson; sittande fr v Martin Sahlmén, Markus Andersson och Yusef Kamal. Ivan Cavar saknas på bilden.

NiS-gruppen har även utgjort underlag för vårt allsvenska lag Manhem 17, som under ledning av Fredrik Sandberg har gått segrande ur höstens samtliga tre matcher och som toppar division V inför fjärde rondens seriefinal med Mölndal 3. Inte dåligt!