Manhem Open: Louise Segerfelt bästa manhemit på sjunde plats

I Allhelgonahelgen spelades den trettionde upplagan av klubbens elitjuniorturnering Manhem Open. Spelare från fem länder gjorde upp med svensk elit och förstås med hemmaklubbens starkaste kort.

För en stark insats svarade Louise Segerfelt som inledde med tre vinster och som delade ledningen tills en förlust mot slutsegraren Linus Johansson, Limhamn satte stopp för segertåget. En sjunde plats blev det ändå till slut, den bästa placeringen av en manhemit sedan Johannes Aira slutade sexa år 2006.

Resultat: 1. Linus Johansson, Limhamns SK 6, 2. Lukas Heyne, Tyskland 5½, 3. Egor Norlin, SK Rockaden 5½ 4. Casper Christensen, Danmark 4½, 5. Lars Åström, Limhamns SK 4½, 6. Xianliang Xu, Tyskland 4½, 7. Louise Segerfelt 4½, 8. Monika Rykala, Polen 4½ 9. Andreas Voutsadakis, SK Rockaden 4½, 10. August Ek, SK Rockaden 4½, 11. Karwan Awat, Västerås SK 4½, 12. Tom Rydström, Växjö SK 4½,…, 14. Jessica Bengtsson 4,…, 24. Gabriel Svorono 3,…,  32. Hampus Lane 2 poäng.

Ratingpriser erövrades i grupp I, 1500-1660, av Oliwia Kiolbasa, Polen 4 och av  Daniel Jogstad, Eslövs SK 4 och i grupp II, -1499 av Valdemar Stenhammar, Mölndals SK 3 och John Svensson, Västerås SK 2½ poäng.

Fullständiga resultat hittar du här.