Manhems schackvecka – Elo 4: Abdollahzadeh ensam i täten

Det är en strid på kniven i Schackveckans Elo-turnering! Efter fyra spelade ronder har sexton partier av tjugo slutat med vinst för någondera spelaren. Ensam i täten står nu Arash Abdollahzadeh och han skuggas närmast av Peter Grove. Anders Pettersson repade sig snabbt efter gårdagens förlust medan Jonas Bengtsson åkte på sin första nolla.

Ställningen efter fyra ronder: Arash Abdollahzadeh 3½, Peter Grove 3, Tage Bengtsson och Anders Pettersson 2½, Jonas Bengtsson och Lennart Fransson 2, Bengt Wihlborn 1½, Kristian Eriksson,  Josef Ask och Ulf Wesslén 1 poäng.

Kristian Eriksson

0 – 1

Arash Abdollahzadeh

Jonas Bengtsson

0 – 1

Lennart Fransson

Tage Bengtsson

0 – 1

Ulf Wesslén

Anders Pettersson

1 – 0

Josef Ask

Bengt Wihlborn

0 – 1

Peter Grove

Turneringstabellen hittar du här.
Partierna från turneringarna hittar du här.