Manhems schackvecka – Elo 3: Abdollahzadeh och Tage Bengtsson toppar

Efter tre ronder av Elo-turneringen har Tage Bengtsson och Arash Abdollahzadeh ryckt åt sig ett försprång på en halv poäng. Abdollahzadeh vann toppmötet med Anders Pettersson, men samtidigt slog den andre manhemiten Jonas Bengtsson Bengt Wihlborn och skuggar nu täten.

Ställningen efter tre ronder: Arash Abdollahzadeh och Tage Bengtsson 2½, Jonas Bengtsson och Peter Grove 2, Anders Pettersson och Bengt Wihlborn 1½, Kristian Eriksson, Lennart Fransson och Josef Ask 1 samt Ulf Wesslén 0 poäng.

Jonas Bengtsson

1 – 0

Bengt Wihlborn

Lennart Fransson

1 – 0

Kristian Eriksson

Arash Abdollahzadeh

1 – 0

Anders Pettersson

Josef Ask

0 – 1

Tage Bengtsson

Ulf Wesslén

0 – 1

Peter Grove

Turneringstabellen hittar du här.
Partierna från turneringarna hittar du här.