Manhem och Mölndal arrangerar Skol-SM!

Den 9-11 oktober i höst spelas årets Skol-SM med deltagande av cirka 500 ungdomar från när och fjärran! Det är en årlig höjdpunkt för alla ungdomar i schacket och i år läggs en extra krydda till genom att tävlingen spelas i Göteborg i samarrangemang mellan Mölndals SK och gamla fina Manhem. Inbjudan kan du se här. De fina teckningarna är gjorda av manhemiten Robert Tisell.

Självklart tar inte klubben detta stora arrangemang för ro skull. Vi vill

  • bjuda Sveriges schackungdomar på ett så bra och minnesvärt arrangemang som det är möjligt.
  • ge våra egna ungdomar möjligheten att spela en hyperintressant tävling på hemmaplan.
  • om möjligt få någon liten slant kvar på kistbottnen efter att tävlingen är avslutad.

Så du som får denna unika chans – ta den! Som du kan se på hemsidan är Skol-SM öppet för var och en som är född 1989 eller senare, men man spelar i åldersklasser och den yngsta är för de som är födda 2001 eller senare. Skol-SM är för alla. Boka redan nu in denna helg och gör anmälan! Varför vänta?

Som var och en förstår så ordnar sig inte Skol-SM självt. Tvärtom har vi beräknat funktionärsbehovet till åttio personer, varav fyrtio skall ställas på benen av Manhem. Det blir många sysslor: domarskap, resultatmottagning, information, logivaktning, lottning, servering, inköp och transporter, matlagning och en del annat skoj. Lägg märke till att en hel del av ovanstående kan skötas också av den icke schackkunnige!

Lönen blir furstlig: du kan se fram emot både en fin funktionärströja och fri mat i vår servering! Du kan anmäla ditt intresse till undertecknad eller till Claes R. Nilsheden på 24 47 45 eller 070-782 17 59, eller via epost till klubben på ssmanhem@telia.com.