Elo-turneringen, rond 6: Björn Holmgren leder decimerat startfält

Lika stor som fredsviljan är i IM-turneringen är kamplusten i Elo-turneringen. Tråkigt var att en deltagare, unge Alexander Johansson, bröt tävlingen i och med dagens parti. Hans partier bakåt i tävlingen kommer att räknas med och hans återstående motståndare kommer att vinna utan spel. Björn Holmgren vann igen och Juri Holvason framstår alltmer som manhemitens huvudkonkurrent  efter dagens rond.  Ställningen: Björn Holmgren 5½, Juri Holvason 4½, Hans Svedberg 4, Tommy Wickström och Robin Johansson 3, Bengt Wihlborn och Lennart Fransson 2½, Tommy Lidén 1½ och Linus Eriksson 1. Turneringstabellen hittar du här.

Linus Eriksson

0 – 1

Björn Holmgren

Juri Holvason

1 – 0

Lennart Fransson

Tommy Lidén

1 – 0 wo

Alexander Johansson

Robin Johansson

1 – 0

Bengt Wihlborn

Hans Svedberg

remis

Tommy Wickström

Partierna från dagens spel hittar du här.