Björn Holmgren tog hem Krokodil Cup

På tisdagen slutfördes årets Krokodil Cup, som totalt samlade 39 deltagare. Från semifinalerna tog sig Björn Holmgren och Jan Falk vidare via segrar mot Zakarias Sjöström Dyrefelt respektive Patrik Abrahamsson och finalen vanns av Björn. Hemsidan önskar lycka till med den fortsatta come backen!

Också i Tröstcupen var det dags för avgörandet. I semifinalerna vann Louise Segerfelt över Zdenko Naglic och Johan Granholm över Calle Jarebo. I finalen drog den unga generationen i form av Louise längsta strået efter vinst i det avgörande blixtpartiet.

Samtidigt spelades också blixtturneringen Krokodiltåren för dem som inte nått semifinalspelet och för andra blixtsugna. Bland de åtta deltagarna var Rickard Dave i stort sett omutlig. Resultat: 1. Rickard Dave 6½ (av 7), 2. Fredrik Westlund 5, 3. Rickard Eklund 5, 4. Richard Jern 4, 5. Johan Lönnroth 3½, 6. Gabriel Svorono 2, 7. Claes R. Nilsheden 2, 8. Torbjörn Einegren 0 (8 delt.).