KM halvvägs – Hängrondsvecka

KM har nu kommit halvvägs. kommande vecka, alltså speldagarna 30/10 och 31/10 är det hängrondsspel. Man spelar alltså inte vanlig rond och behöver inte komma ner, utan har man något parti man skjutit upp är tanken att man kan ta och spela det. Rond 6 är istället veckan efter alltså 6 & 7/11. En lista över hängpartierna bifogas i det här inlägget.

KM 2018 Hängpartier 20181025

Tag gärna kontakt med era motståndare och försök bestäm tid för partier som ni ännu inte spelat. Mail med kontaktuppgifter ska ha gått ut, men finns ändå osäkerhet kring hur kontakt tas hör med klubben. När ni bestämt tid för matchen meddela även klubben när ni tänkt spela eller skriv på den hängrondslista som sitter på anslagstavlan i klubblokalen.

I KM-Gruppen och Kandidatgruppen går en ny spelare i var grupp in efter tidigare avhopp. De kommer ha uppskjutna partier mot motståndare de skulle mött i ronder som redan spelats.

Lilla tisddagsgruppen och Lilla onsdagsgruppen kommer lottas först i slutet av hängrondsveckan. I och med att lottningen blir annorlunda baserat på vilka resultat som blivit i tävlingen vill vi vänta in resultat från partier som spelats under hängrondsveckan.